Εκτύπωση σε γυαλί

Η εκτύπωση πάνω στο γυαλί επιτρέπει μεγαλύτερη επιφάνεια εικαστικού και εντυπωσιακότερή απόδοση χρώματων από όσο θα μπορούσε ποτέ να κάνει μια χάρτινη ετικέτα.

Τα ζωντανά χρώματα, το ανάγλυφο αποτέλεσμα της μεταξοτυπίας πάνω στο γυαλί και η ευκολία στο γέμισμα με την αποφυγή της ετικετέζας στην διαδικασία παραγωγής δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην μεταξοτυπία ακόμα μια φορά.

Η μεταξοτυπία για μικρές παραγγελίες κοστίζει λίγο περισσότερο, για μεγάλες όμως κοστίζει μόνο μερικά λεπτά παραπάνω από τις χάρτινες ετικέτες. Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει την επιλογή του πελάτη καθώς η συσκευασία παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο με απλές αλλά λεπτομερείς απεικονίσεις, που μπορεί να γίνει ακόμα και με ένα ή δύο χρώματα εκτύπωσης.

Μπορούμε να εκτυπώσουμε όλα τα μεγέθη και σχήματα γυαλιού.

Αυτό που κάθε εταιρεία πρέπει να γνωρίζει είναι πως η αξία της αναγνώρισης του εμπορικού σήματός της μπορεί να υπερβαίνει κατά πολύ τα λίγα παραπάνω χρήματα ανά φιάλη που δαπανώνται για την μεταξοτυπία. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι το τελικό σχέδιο που δημιουργεί την δυναμική, ισχυρή και αξέχαστη παρουσία στο ράφι.